Hvad gør Lars Løkke Rasmussen (V), Mette Frederiksen (S) og alle de andre folkevalgte politikere, når it-systemerne bøvler, stolen er gået op i syningen og hæve-sænkebordet ikke virker?
Praktiske problemer hører til på enhver arbejdsplads, og det gælder også på Christiansborg, hvor det langt fra blot er de 179 folketingspolitikere, der har deres daglige gang.
Kirstine Green er en af dem, der arbejder på Christiansborg, og det' måske inden for et felt, mange ikke lige havde forestillet sig.
Hun er nemlig møbelpolstrer på fuld tid, og de er faktisk flere af slagsen på Christiansborg.
Med godt 50.000 kvadratmeter fyldt med møbler og tæpper, der skal se ordentlige ud, er det ikke sjældent, at der er noget at lave.
- Halvdelen af arbejdet er nok møbler, og så en fjerdedel gardiner og en fjerdedel tæpper. Vi har rigtig meget at lave, og det er en fantastisk arbejdsplads, siger Kirstine Green.
Der er tre udlærte møbelpolstrere og en lærling på Christiansborg.
- Rent håndværksmæssigt får vi lov til at lave vores fag, som det skal laves. Der står ikke en mester og skal tjene penge. Tingene skal være i orden - de skal bare spille. Og det er dejligt at gøre det sådan i vores fag, siger Kirstine Green.
Rød maling og en and
Kirstine Green var også ansat i 2003, da daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen fik hældt rød maling ud over sig. Da måtte hun og kollegerne på arbejde med at få skiftet tæppet.
Men det er langtfra den eneste mærkværdige historie, som de 21 år på Christiansborg har budt på.
- Der var et medlem, der havde haft 50-års fødselsdag, og så var der nogle, der havde lavet en prank og givet hende en and i fødselsdagsgave - i et bur selvfølgelig. Hun syntes, det var synd for den, at den sad i det lille bur, så hun lukkede den ud, siger hun.
- Så vi skulle op og rense andelort af på hele hendes kontor, for den var selvfølgelig blevet helt vildt stresset og havde skidt over det hele. Så det er nogle lidt specielle opgaver, der kommer indimellem, siger Kirstine Green.
Et andet sted på 'borgen' arbejder Stephen Skriver som it-supporter. Når systemet skal opdateres eller skærmen fryser, er det ham, der træder til. Og så er der også andre og mere lavpraktiske problemstillinger, der lander på hans bord.
Særligt da Pokémon Go-spillet til iPhone havde sin storhedstid, og den nærliggende kongelige bibliotekshave bugnede med spillere og virtuelle monstre.
- Det er stilnet lidt af, men Pokémon Go eksisterer stadig, og der var en folketingspolitiker, der var herinde med sin smadrede iPhone, som var stærkt bekymret for, at den app ikke virkede. Hun kunne nemlig godt nå at fange nogle Pokémons fra sit kontor, og hun var ikke begejstret for at få en ny telefon, hvis gps'en ikke var lige så god, siger Stephen Skriver, der fik løst problemet for den pågældende politiker.
Steffen Skriver begyndte som såkaldt edb-tekniker på Christiansborg, men problemerne har altså ændret karakter, siden han lærte de daværende folketingspolitikere, hvordan man bruger en mus.
Også Troels Stigaard arbejder til daglig på Christiansborg, selv om han mest er der for at sætte Pia Kjærsgaard (DF) af og samle hende op igen.
Han er nemlig chauffør for Folketingets formand, og det er jo i øjeblikket Pia Kjærsgaard, der i dag blev genvalgt til posten.
Troels Stigaard begyndte sin karriere på Christiansborg i 1980, så det er 39. gang, han er med til at åbne Folketinget.
- Min arbejdstid er meget varierende, og den kan ændres i nuet. Når formandens kalender ændres, ændres min arbejdsdag også. Når jeg er på arbejde, ved familien, at jeg ikke kan love noget som helst, siger han.
Folketingets formand er ofte på farten, og der kan bilen være svær at komme udenom som arbejdslokale, og derfor er total diskretion vigtigt i Troels Stigaards job. Det trives han med.
- Jeg nyder den tillid, jeg har. Det er som Pias ekstra kontor, og hvad jeg hører og ser, går ind ad det ene øre og ud ad det andet. Sådan skal det være. Jeg er stolt af, at Pia i fuld tillid kan sige, gøre og køre hvorhen hun vil, uden at det kommer ud, siger han.