Se og Hør er kendt for at gå til stregen i deres dækning af de kendte og kongelige.
Men sidste år blev Se og Hør også kendt for at gå over stregen, da det kom frem, at ugebladet angiveligt havde tiltusket sig adgang til de kendtes personfølsomme oplysninger, herunder kreditkortoplysninger.
Københavns Vestegns Politi gik i april sidste år af egen drift ind i sagen. Politiets efterforskere har i dag - et år efter - fortsat meget arbejde foran sig, før sagen kan rykke et skridt tættere på en afgørelse.
- Selv om vi er nået et godt stykke ind i sagen, så er der forsat meget, der udestår. Derfor forventer jeg tidligst i efteråret, at vi kan overgive sagen til anklagemyndigheden, der skal tage stilling til, om der skal rejses tiltale, udtaler vicepolitiinspektør Carsten Jansson, der leder efterforskningen, i en pressemeddelelse.
13 terabyte med materiale
Ifølge politiet fylder materialet i sagen fylder hele 13 terabyte.
Efterforskerne fik desuden først i januar mulighed for at gå i gang med at gennemgå det beslaglagte materiale fra ugebladet. Sagen skulle nemlig først en tur forbi både byretten, landsretten og Højesteret til blåstempling forinden.
Gennemgangen af materialet sker ifølge Københavns Vestegns Politi i et sikret rum på Politigården i Albertslund, som kun særligt godkendte efterforskere har adgang til.
Oplysningerne om misbruget af de personfølsomme oplysninger blev lækket af den såkaldte tys-tys-kilde, der var ansat i PBS, det nuværende Nets.
I alt ni personer er sigtet i sagen.