Svulstige synthesizere, en hårdtslående stortromme og et omkvæd, alle kan synge med på.
Det lyder som ingredienserne til en ægte 80'er-basker - og det er det også.
Men på det seneste har de musikalske kendetegn fra tiden, hvor skulderpuder og puddelhår var det ypperste, fået en sand renæssance.
Som du måske har bemærket, har stjerner som The Weeknd, Dua Lipa og Miley Cyrus nemlig alle hentet inspiration i 80'ernes lydbillede.
Og herhjemme har 80'er-trenden også banket sig fast.
Blandt dem, der for alvor holder 80'er-fanen højt på den danske musikscene, er gruppen Fyr og Flamme, der det sidste år har hittet stort med dansable hits som 'Menneskeforbruger', 'Kamæleon' og naturligvis 'Øve os på hinanden', som de i aften skal fremføre foran millioner af tv-seere over hele Europa, når de går på scenen i den anden semifinale ved årets Eurovision Song Contest.
Hør 'Øve os på hinanden' her:
Den fyrige hitduo lægger ikke skjul på, at de i dén grad trækker på fortidens musiktraditioner og har tidligere nævnt dansktop, Dansk Melodi Grand Prix og 80'ernes største danske hits som guldrandede inspirationskilder.
Men Fyr og Flammes inspiration og referencer strækker sig langt ud over Danmarks grænser. Her er tre udenlandske navne – og én enkelt herhjemmefra – der har formet årets danske Eurovision-håbs lydunivers.
Pet Shop Boys
For nylig fik den britiske duo Pet Shop Boys' gamle hit 'It's A Sin' en mindre revival takket været HBO-serien af samme navn.
Og skal man tro Laurits Emanuel, er der masser af guld at finde i duoens efterhånden 40 år lange karriere.
- Jeg elsker særligt Pet Shop Boys for deres produktioner. De har haft modet til at bringe noget meget kitschet ind i noget ellers meget moderne popmusik, forklarer Laurits Emanuel og fortsætter:
- De tillader sig selv at have ret højt til loftet i deres sangskrivning, og jeg synes, det er helt vildt, hvad de kan få flettet ind i en ellers normal popsang. Og så er de bare top britiske på den fede måde. Lidt på samme måde som vi gerne vil være "top danske".
Nummeret 'Liberation' har en særlig plads i Laurits Emanuels hjerte. Hør det her:
Queen
Et af både Jesper Groth og Laurits Emanuels største idoler er supergruppen Queen, som de fleste nok kender for hits som 'We Will Rock You', 'Bohemian Rhapsody' og 'Don't Stop Me Now'.
- Queen har lavet nogle fantastiske sange, men vores fascination skyldes jo nok særligt forsanger Freddie Mercury. Han var jo bare the man, siger Jesper Groth og fortsætter:
- Han var topmålet af maskulinitet - han kunne række en arm i vejret i en popsang på en måde, så dem helt nede på allerbagerste række på Wembley stadion fik gåsehud og var lige ved at dåne.
Også Laurits Emanuel er begejstret for den flamboyante frontmand.
- Freddie var jo helt spændt op mellem både det feminine og maskuline. Han var Marilyn Monroe og Elvis i én og samme person. Den ultimative folkeforfører. Og så var han en fantastisk performer. Vi kan jo kun drømme om og stræbe efter at kunne dét, han kunne på en scene.
Laurits Emanuel har et helt særligt forhold til denne live-udgave af Queen-hittet 'I Want To Break Free', som han har hørt, siden han var barn, og som han i dag ofte spiller for sin egen søn:
Modern Talking
Den tyske duo Modern Talking strøg til tops i 80'erne, hvor de hittede stort med sange som 'You're My Heart, You're My Soul' og 'Brother Louie'.
I dag står Modern Talking med over 120 millioner solgte album på samvittigheden tilbage som én af de bedste sælgende kunstnere fra Tyskland nogensinde.
- Jeg er vild med Modern Talking. Det er keyboard-musik på den fede måde, siger Jesper Groth.
Ud over at dyrke Modern Talkings musikalske univers har gruppens æstetik også været en stor kilde af inspiration, fortæller Jesper Groth.
- De var faktisk grunden til, at vi skulle have et skakternet gulv med i musikvideoen til 'Kamæleon', for det har de haft engang, siger han og fortsætter:
- På mange måder ligner de jo faktisk Laurits og jeg. Der er en, der er musikeren, og så er der en, der er lidt mere performativ. Det kan vi spejle os i.
For tiden er Jesper Groth særligt vild med Modern Talking-nummeret 'Geronimo's Cadillac' fra 1986:
Laban
Fyr og Flamme bliver ofte sammenlignet med den danske 80'er-duo Laban, der var kendt for store hits som 'Kold som is' (på engelsk 'Love in Siberia') og 'Hvor ska' vi sove i nat?'
Og lighederne er da også opstået af en grund. Laban er nemlig også ét af de bands, som i dén grad har været med til at forme Fyr og Flammes lydunivers.
- Vores musik er meget funderet i de danske tekster og det farverige fra 80'erne, og det var Laban med til at bane vejen for. Den her lidt kitschede måde at skrive sange på, der stadig har en moderne og international lyd, forklarer Laurits Emanuel.
Modsat hvad man skulle tro, er Fyr og Flamme dog ikke flasket op med Labans musik.
- Laban er faktisk ikke noget, jeg har gået og hørt mega massivt. Jeg dykkede nok først for alvor ned i deres bagkatalog for omkring fem år siden, fordi Laurits og jeg fik lyst til at dykke ned i den her 80'er-verden, siger Jesper Groth, der samtidig kalder Laban for "et vanvittigt godt popband".
Hør Laban-hittet 'Kun et sekund', der også er én af Fyr og Flammes favoritter:
Samtidig forklarer han, at selvom Fyr og Flamme er inspireret af Labans lyd, så er de musikalske ligheder nærmere opstået lettere tilfældigt.
- Vi har ikke sat os ned og sagt: "Okay, nu laver vi sgu et Laban-nummer ". Selvfølgelig har de været en stor inspiration, men vi har ikke været så målrettede og sagt: "Nu skal vi sgu være de nye Laban", siger Jesper Groth.
Tilfældigt eller ej, så varmer sammenligningen med de danske 80'er-ikoner dog stadig.
- Jeg kan godt se lighederne, og Laban er jo nogle af vores idoler, så det er da ikke det værste, vi kan blive sammenlignet med. Det er da et adelsmærke, siger Laurits Emanuel og tilføjer:
- Men på et tidspunkt har vi forhåbentlig lavet så meget musik, at folk kommer til at bruge os som reference og sige: "Årh, det dér var meget Fyr og Flamme-agtigt".
Se, om det lykkes Fyr og Flamme at charmere Europa med deres 80'er-lyd og sikre Danmark en finaleplads i Eurovision Song Contest på DR1 og DRTV i aften klokken 21.