Der findes dårlige dage, og så findes der dage, som den britiske sanger James Newman havde lørdag.
Her stillede han nemlig op for Storbritannien i Eurovision Song Contest med sin sang 'Embers'.
Men da aftenen var omme og stemmerne talt op, stod han tilbage i Grand Prix-salen i Rotterdam i Holland uden ét eneste point.
38 lande havde ellers 4.408 point at dele ud af - men ud af disse var der ingen - hverken blandt tv-seerne eller hos de musikkyndige fagjuryer - der gav Storbritannien point.
Og det er en regulær skandale for et land, der må betegnes som Europas - hvis ikke verdens - største musiknation med navne som The Beatles, David Bowie, Adele og Spice Girls på samvittigheden.
I hvert fald hvis man spørger Eurovision-ekspert Ole Tøpholm, der har kommenteret showet for DR gennem ti år.
- Det er pinligt. Det er meget pinligt. Og det er, som om BBC reelt set har givet op. Det er mange år siden, Storbritannien rigtig har bevist noget som helst. Og det står i stor kontrast til de stolte musiktraditioner, landet og særligt London ellers har, siger han.
Der gik også et chok igennem den danske kommentatorboks i Rotterdam, da Storbritannien formåede at score to runde nuller i jury- og seerafstemningen.
- Det er en historisk lussing, og det fortsætter den nedsmeltning af et af tidernes største Eurovision-lande, vi har set de senere år. Det er trist og sørgeligt, siger den ene af DR's Eurovision-kommentatorer, Nicolai Molbech, og fortsætter:
- Men det var måske heller ikke det mest spændende nummer. Der var jo ikke rigtigt noget britisk over det. Det skreg ikke Storbritannien. Det lød som et nummer, man havde hørt mange gange før.
Se James Newman optræde med 'Embers' her:
Fire lande fik nul point af seerne
Storbritanniens store tragedie ved årets konkurrence er sjældent set større.
Og ifølge Ole Tøpholm skal forklaringen blandt andet findes i, at holdningen til Grand Prix i det britiske kongerige længe har været lidt til den ironiske side.
- Storbritannien har historisk fyldt meget i Eurovisionen - i den første halvdel af showets levetid. De er også det land med flest andenpladser. Men i nyere tid er der for alvor kommet en større ironisk distance til showet.
- Så igennem de sidste 10-15 år har den etablerede musikbranche derovre ikke villet røre det med en ildtang. Det er et strukturelt problem, de har, forklarer Ole Tøpholm.
Men det var ikke kun Storbritannien, der måtte tage til takke med et rundt nul i seerafstemningen.
Publikum kunne se chokeret til, da også Tyskland, Spanien og Holland måtte gå hjem uden seerstemmer.
Sammen med Storbritannien var alle tre lande kvalificeret direkte til finalen.
Holland fordi de er værter, og Tyskland, Spanien og Storbritannien, fordi de er en del af "The Big 5", som automatisk er kvalificeret til finalen, fordi de sammen med Italien og Frankrig er de fem lande, der lægger flest penge i festen.
Og selvom Italien vandt i år, og endda blev efterfulgt af Frankrig, mener Ole Tøpholm, at der skal kigges på den automatiske kvalificering - så lande som Storbritannien, Tyskland og Spanien bliver tvunget til at gøre sig mere umage.
- Det kunne være sundt for de lande at være med i semifinalerne. Den automatiske kvalificering har været en sovepude for dem i en del år - modsat os andre, der kæmper for finalepladserne hvert år.
- Italien leverer kvalitet hvert år og bliver altid belønnet for det. Og Frankrig har også oppet sig de senere år med store, nationale finaler og er dermed kommet godt efter det også.
Men selvom Ole Tøpholm ønsker sig et Eurovision, hvor alle deltager på lige fod, og ingen er automatisk kvalificeret til finalen, erkender han, at det bliver svært at få til at ske.
- Det handler om penge og seertal. Forestil dig en finale uden de store lande, det vil gå voldsomt ud over seertallet. Og det vil være en katastrofe for den økonomi, der er omkring showet, siger han.
- Så det er et problem, der er svært at løse. Men jeg tror virkelig, de store lande ville yde meget bedre, hvis de blev tvunget til at være med i semifinalerne.
Det er i øvrigt andet Eurovision i træk, at Storbritannien ender nederst på pointtavlen. Sidste gang blev det dog til hele 11 point.