Tidsforbrug: 1 time Mængde: 6 pers. Sværhedsgrad: Nem
Vær opmærksom på, at kødet skal stå i køleskabet i 2-3 dage.
Ingredienser
- •
1 kg fedtmarmoreret oksekød (fx tykkam)
- •
3 fed hvidløg
- •
2 spsk. tamari, japansk soja
- •
1 spsk. stærk paprika
- •
3 spsk. groft salt
- •
3 spsk. æbleeddike
- •
2 spsk. muscovadosukker
- •
1 smule oregano, røget paprika, knust sort peber og knust allehånd
- •
1 stk. rød, mellemstærk chili, hakket fint
Fremgangsmåde
Skær kødet i 4-5 mm tynde skiver. Rør marinaden sammen. Vend kødet i den, og stil det på køl i en lukket boks i 2-3 dage.
Tør kødet ved svageste varme i ovnen til det er tørt, men stadig bøjeligt og tyggebart.
Opbevares tørt og køligt, evt. i plasticpose. Holdbarhed, mange måneder.