Ingredienser:
- •
6 store flotte, modne tomater. (Eller samme mængde cherry heirloom tomater)
- •
1 usaltet toscansk brød
- •
Et bundt basilikum
- •
2-3 kviste frisk oregano
- •
3-4 fed hvidløg
- •
2 gulerødder
- •
1 agurk
- •
2-3 stængler bladselleri
- •
Nye løg
- •
Olivenolie
- •
Rødvinseddike
Fremgangsmåde:
- •
Skær tomaterne i tern og vend dem med finthakket hvidløg, basilikum og oregano plukket i mindre stykker. Drys med salt og peber bland 3-4 spsk olivenolie i. Lad blandingen trække i 10 minutter.
- •
Skær brødet i tern og steg det gyldent og sprødt i olivenolie. Imens skæres agurk, gulerødder, bladselleri og løg i små tern. Kom alle grøntsagerne i en stor skål, dryp med rigeligt olivenolie, rødvinseddike og salt og peber efter smag. Vend de sprøde brødtern i salaten og server omgående.