Ingredienser:
- •
1/2 kg courgetter
- •
1 stort løg
- •
En stor håndfuld blandede, hakkede krydderurter: persille, mynte og dild.
- •
1 spsk revet citronskal
- •
2 æg
- •
1 tsk stødt spidskommen
- •
2 tsk mild paprika
- •
200 g feta
- •
Ca. 100 g mel
- •
1 spsk bagepulver
- •
Salt og peber
- •
Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde:
Riv gourgetterne på et råkostjern, drys dem med salt og lad dem trække en halv times tid. Vrid derpå så meget væde ud af dem som muligt.
Kom dem i en skål med de øvrige ingredienser og bland godt. Lad blandingen sætte sig på køl i en halv time.
Form derpå små “frikadeller” af farsen og steg dem gyldne i olivenolie.
Lad dem dryppe af på køkken rulle og server dem varme.