Skovfogedens mundgodt

En lille let ret

(Foto: © Jacob Snedevig, (C) DR)

Ingredienser

  • 1 løg

  • 2 spsk smør

  • 500 g champignoner

  • 2 spsk mel

  • 2 dl fløde

  • 4 spsk sherry

  • salt og peber

  • 2 spsk finthakket persille

  • 4 skiver ristet franskbrød

  • 2 spsk revet parmesan

  • Lidt rasp

  • Smeltet smør

Fremgangsmåde

Hak løget og lad det klare i smørret. Tilsæt champignoner og lad dem riste med i 5 minutter. Drys så melet over. Bland godt og spæd så med fløden. Lad stuvningen koge igennem og smag så til med sherry, salt og peber.

Fordel blandingen på de fire skiver ristet brød, drys med persille og en blanding af rasp og parmesan. Dryp med smeltet smør og gratiner under grillelementet i ovnen.