Tidsforbrug: 30 min Mængde: 5 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
800 g okseinderlår
- •
2 spsk. finthakkede skalotteløg
- •
1-2 spsk. fintrevet peberrod
- •
2 spsk. grov fransk sennep a l'ancienne
- •
1 spsk. finthakket persille
- •
1 spsk. finthakket frisk estragon
- •
2 spsk. hakkede kapers
- •
4-5 spsk. olivenolie
- •
4 stk. pasteurisede æggeblommer
- •
salt og peber
Fremgangsmåde
Kødet skæres i mindre stykker og køres igennem kødhakkeren med lille hulskive.
Rør kødet grundigt sammen med de øvrige ingredienser. Det anbefales at røre tartaren sammen lige inden den skal spises, så kødet ikke bliver misfarvet ved iltning.
Server med en blandet salat og godt brød, eller endnu bedre med sprøde, hjemmelavede pommes frites.