Risret med kål og chilisauce

I programmet Spis og spar gav kok Jesper Vollmer bud på nemme og billige opskrifter på hverdagsmad. Her er en nem risret med kål, ærter eller bønner samt chilisauce, som du kan lave i en hurtig vending og som smager godt. Der er ikke angivet fulde mængder i opskriften, men du laver bare den mængde, der passer dagen. Det kan ikke gå galt.

Kom de bønner eller grøntsager i retten, som du godt kan lide, og smag til med chilisauce. (© DR)

Tidsmængde: 20 min Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • ½ løg

  • lidt olie

  • kogte ris

  • chilisauce efter smag

  • salt og peber

  • 2 æg

  • lidt grønne bønner eller andre grøntsager

  • fintsnittet kål

Fremgangsmåde

Rist løg, kål og bønner af på en pande i lidt olie.

Kom risene ved, og steg videre et par minutter. Smag til med lidt af chilisaucen og salt og peber.

Lav en fordybning i risene, så midten af panden bliver synlig.

Kom æggene i hullet på panden, og rør til røræg. Bland det hele sammen og smag godt til. Server.