Igredienser
- •
Kogte kæmperejer
- •
Lakserogn
- •
Iceberg salat
- •
Agurk
- •
Avocado
- •
Cherrytomater
- •
Grønne asparges
- •
Citron
- •
Dild
- •
Cocktailsauce
- •
Toast Melba
Cocktailsauce
- •
1 stk. pasteuriseret æggeblomme
- •
3 dl vindruekerneolie
- •
2 tsk. dijonsennep
- •
2 tsk. hvidvinseddike
- •
lidt citronsaft
- •
salt og peber
- •
1 spsk. creme fraiche
- •
1 tsk. koncentreret tomatpure
- •
1 tsk. engelsk sauce
- •
1 tsk. paprika
- •
2-3 stænk tabasco
- •
2 tsk. cognac
- •
en smule sukker
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommen med sennep, salt, peber og hvidvinseddike. Tilsæt olien lidt efter lidt mens der piskes indtil konsistensen er passende tyk.
Bland creme fraiche i mayonnaisen og derpå de øvrige ingredienser. Smag til du synes, at den sidder lige i skabet.
Iceberg salat strimles ganske fint og vendes med lidt af dressingen. Den kommes i portionsglas sammen med fine tern af agurk og avocado, halve cherrytomater, rejer, mere iceberg og endelig pyntes der af med stykker af grønne asparges, flere rejer, citron, lakserogn og dild.