One-pot pastaret med cremet parmesan

Med denne opskrift får du en skøn og cremet pastaret, som du kan lave i én gryde og slippe for den store opskrift.

Denne lækre pastaret kan du lave i kun én gryde på under en halv time og samtidig slippe for en stor opvask. (© DR)

Tidsforbrug: 25 min. Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingefilet (400-450 gram)

  • 1 spsk. olie/smør

  • 3 fed hvidløg

  • 1 stk. løg

  • 1 tsk. rosmarin

  • 1 tsk. salt

  • ½ tsk. peber (efter smag)

  • 250 g champignon

  • 4 håndfulde frisk spinat

  • 4 dl mælk

  • 5 dl bouillon (grøntsag eller hønse)

  • 500 g pasta penne

  • 150 g revet parmesan

Fremgangsmåde

Skær løg, hvidløg, champignon og efterfølgende kylling i små stykker.

Svits hvidløg og løg i olie.

Tilsæt kylling og steg til det har en gylden overflade.

Tilsæt champignon, spinat og krydderier.

Bouillon og mælk blandes i.

Pastapenne hældes i og koder i blandingen i 10-12 minutter.

Når pastaen har suget væden, blandes parmesan i efter smag.

Smag evt. til med salt og peber igen og drys lidt ekstra parmesan på toppen.