Tidsforbrug: 25 min. Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
2 stk. kyllingefilet (400-450 gram)
- •
1 spsk. olie/smør
- •
3 fed hvidløg
- •
1 stk. løg
- •
1 tsk. rosmarin
- •
1 tsk. salt
- •
½ tsk. peber (efter smag)
- •
250 g champignon
- •
4 håndfulde frisk spinat
- •
4 dl mælk
- •
5 dl bouillon (grøntsag eller hønse)
- •
500 g pasta penne
- •
150 g revet parmesan
Fremgangsmåde
Skær løg, hvidløg, champignon og efterfølgende kylling i små stykker.
Svits hvidløg og løg i olie.
Tilsæt kylling og steg til det har en gylden overflade.
Tilsæt champignon, spinat og krydderier.
Bouillon og mælk blandes i.
Pastapenne hældes i og koder i blandingen i 10-12 minutter.
Når pastaen har suget væden, blandes parmesan i efter smag.
Smag evt. til med salt og peber igen og drys lidt ekstra parmesan på toppen.