Tidsforbrug: 30 min. Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
600 g skært kød (okse-, svinekød eller fjerkræ)
- •
500 g grøntsager (F.eks. løg, hvidløg, gulerod, pak choi, peberfrugt eller champignons)
- •
4-5 spsk. sød chilisauce
- •
2 spsk. sojasauce (kan udelades)
- •
1 spsk. maizena
- •
2-3 dl vand
- •
100 g cashewnødder
- •
1 knivspids peber (efter smag)
- •
1 tsk. fiskesauce (kan udelades)
Fremgangsmåde
Skyl og hak alle grøntsagerne i mindre stykker. Skær kødet i strimler og steg det hårdt i af i den varme olie.
Kom grøntsager ved og steg til de får farve, men behold lidt bid i dem. Hæld 4-5 spsk. sweet chilisauce ved og drys 1 spsk. maizena ud over det hele.
Kom vand på, så der dannes en masse sauce, der tykner med Maizenaen. Smag evt. til med soja og fiskesauce. Drys med cashewnødder, der er ristet på en tør pande.
TIP: Server wokretten med enten ris eller nudler.