Tidsmængde: 30 min Mængde: 2 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
200 g kyllingfilet
- •
2 stk. løg
- •
5 fed hvidløg
- •
1/2 dåse flåede tomater
- •
1 dåse kikærter (eller andre bønner)
- •
0,5 l hønsebouillon
- •
1/2 stk. savoykål
- •
2 håndfulde broccolihoveder
Fremgangsmåde
Skær kyllingefiletterne, savoykål og broccoli i mundrette stykker.
Pil løg og hvidløg, og hak dem.
Kom løg og hvidløg i en gryde med olie.
Tilsæt kylling.
Når kyllingen er stegt på alle sider, tilsættes flåede tomater, kikærter, savoykål, broccoli og bouillon.
Lad det simre i 15 minutter, eller til kyllingen er tilberedt.
Smag til med salt og peber. Kan serveres med ristede, saltede græskarkerner og persille på toppen.
TIP: Ønskes en mere cremet udgave, kan en deciliter af vandet med bouillon, erstattes af fløde.