Tidsforbrug: 30 min. Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad Nem
Ingrediens
- •
2 stk. æbler
- •
3 stk. gulerødder
- •
1 stk. løg
- •
500 g kyllingebryst
- •
1-2 spsk. olie
- •
1-3 tsk. karry (efter behag)
- •
1 spsk. hvedemel
- •
0,5 l vand
- •
1 stk. bouillonterning
- •
0,5 l mælk
- •
0,5 dåse ananas
Fremgangsmåde
Skræl æbler og skær dem i tern. Riv gulerødder og snit løget fint. Skær kylling i strimler.
Kom en sjat olie i bunden af en gryde eller en wok. Når den er varm tilsættes karry efter hvor stærk retten ønskes. Steg kyllingen godt igennem, og rør godt hele tiden.
Tilsæt æbler, gulerødder og løg, og svits det godt igennem. Så tilsættes en spsk. mel som røres ind i og derefter tilsættes ca. 1/2 l. vand sammen med boullionterningen. Når dette er kogt igennem, tilsættes mælk. Der smages til med salt peber og evt. ekstra karry.
Lad retten simre i ca 20 min. Kort tid før den serveres, kommes ananasen i. Retten serveres med ris eller flutes. Drys evt. med kokos.