Tidsforbrug: 40 min. Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
500 g hakket kalve- og flæskekød
- •
1 stk. løg
- •
1 stk. æg
- •
1 dl mælk
- •
3 spsk. havregryn
- •
1 tsk. salt
- •
1 smule peber
- •
2 spsk. neutral olie
Fremgangsmåde
Put løg, æg og mælk i et blender glas og blend det, til løget er helt findelt.
Rør alle øvrige ingredienser sammen med løgblandingen, og lad farsen trække i køleskabet i en halv times tid.
Varm olien på en pande, form frikadeller i håndfladen og steg dem på panden, til de er gyldne og gennemstegte. Det tager ca. 10 minutter.
TIP:
Server frikadellerne med ymer rørt med hvidløg, salt og peber, kartofler og en salat.
Eller server dem på den gode gammeldags måde med kartofler, brun sovs og rødkål.