Tidsmængde: 30 min Mængde: 8 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
SUPPE
- •
1 stk. pakke bacon
- •
1 kg kartofler
- •
4 stk. løg
- •
3 stk. porrer
- •
2 l vand
- •
2 stk. hønsebouillonterninger
- •
1 dl frisk persille
TILBEHØR
- •
8 skiver brieost (kan udelades)
- •
8 skiver godt brød
Fremgangsmåde
Finhak løgene og skær porrerne i skiver. Klip bacon i stykker. Skræl kartofler og skær dem i grove stykker.
Svits bacon sammen med løg og porrer. Kom kartoflerne ved sammen med vand og boullionterninger. Lad det småkoge i 20 minutter, til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber.
Kom den frosne persille i kort før servering. Læg evt. et stort stykke brie i en dyb tallerken og hæld suppen over. Server med en skive brød.