Tidsmængde: 30 min Mængde: 2 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
1 stk. løg
- •
2 stk. gulerødder
- •
2 stk. fed hvidløg
- •
2 stk. chilipebre
- •
300 g hakket oksekød
- •
1 tsk. spidskommen
- •
1 tsk. chilipulver
- •
1 tsk. oregano
- •
1 stk. hel stang kanel
- •
1 dåse flåede tomater
- •
1 dåse kidneybønner
- •
1 stk. grøn peber
- •
1 stk. rød peber
- •
0,5 tsk. salt (smag til)
- •
1 knivspids peber (smag til)
- •
0,5 spsk. rødvinseddike (smag til)
Fremgangsmåde
Hak løg, gulerødder og hvidløg og svits det. Tilsæt kød og svits det. Når det er brunt tilsættes krydderierne, chilipebre og kanel - det svitses lidt og så tilsættes de flåede tomater.
Læg låg på gryden og lad simre i 20. min. Tilsæt kidneybønnerne og de grofthakkede peberfrugter og varm det igennem før retten smages til med salt, peber og rødvinseddike.
Serveres med majschips - eller brød/ris