Hjemmelavet agurkesalat

Agurkesalat er så nemt og hurtigt at lave selv, og det smager fantastisk, sprødt og lækkert. En nem opskrift, der er perfekt til hotdogs, hakkebøf og kylling med brun sauce. Og til meget andet.

Hjemmelavet agurkesalat er lavet på under 10 minutter. Det er så nemt, og det smager fantastisk. (© DR)

Tidsforbrug: 10 min. Mængde: 8 pers. Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 stk. agurk

  • 1 dl lagereddike

  • 1 dl vand

  • 1/2 dl sukker

  • 1 tsk salt

  • 1 smule friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær agurken i tynde skiver, læg dem på en tallerken og drys dem med en smule salt.

Kog eddike, vand, sukker, salt og peber op, rør og lade det koge, til sukkeret er opløst.

Klem vandet fra agurkeskiverne, læg dem i et glas og hæld lagen over.

TIP:

Lad agurkesalaten trække i ca. en halv time, inden den spises.