Tidsforbrug: 30 min. Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
2 løg
- •
3 fed hvidløg
- •
3 stængler bladselleri
- •
3 gulerødder
- •
2 kartofler
- •
1 courgette
- •
2 spsk. olie
- •
2 dåser hakkede tomater
- •
lidt fast pølse i tern
- •
1 kvist timian
- •
1 l bouillon
- •
salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
Snit, skyl og hak alle grøntsagerne i små stykker.
Steg grøntsagerne af i olien, til de får lidt farve. Kom hakkede tomater, pølse, timian og bouillon på, og lad det simre i 10-15 min.
Suppen her kan nemt spædes op med 100 g knust spaghetti eller små nudler. Så bliver den til en minestronesuppe, som mætter som et rigtigt aftensmåltid.