Tidsforbrug: 1 time. Mængde: pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
CUPCAKES
- •
350 g blødt smør
- •
350 g sukker
- •
6 æg
- •
3 tsk. bagepulver
- •
350 g hvedemel
SMØRCREME
- •
500 g blødt smør
- •
500 g flormelis
- •
lidt pastafarve
Fremgangsmåde
Cupcakes
Forvarm ovnen til 180 grader.
Rør smør og sukker blødt og luftigt med en håndmixer. Tilsæt æggene et efter et og pisk godt imellem hver.
Sigt bagepulver og hvedemel i skålen, og rør til dejen er glat og uden klumper. Fordel dejen i muffinsforme.
Kom kagerne i ovnen i ca. 15-20 min. til de er gyldne. Tag kagerne ud af ovnen og stil dem til afkøling.
Sæt kagerne i den formation du ønske og pynt med smørcreme.
Smørcreme
Rør smøret til det er blødt og luftigt. Tilsæt flormelis og pisk det hele godt sammen, herefter tilsættes pastafarve efter behov.
Pynt evt. yderligere med fondant.