Tidsforbrug: 1 time Mængde: 8 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
½ lille hvidkål
- •
3-4 gulerødder
- •
2 stængler bladselleri
- •
100 g mayonnaise
- •
200 g yoghurt naturel
- •
1 spsk. dijon sennep
- •
salt og peber
- •
sukker efter smag
- •
evt. lidt fløde eller mælk
Fremgangsmåde
Riv gulerødder, hvidkål og blegselleri på den grove side af råkostjernet. Rør mayonnaise og yoghurt sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Hvis dressingen er lidt for tyk, kan man give den en sjat fløde, eller mælk, hvis man er i dét humør.
De revne grøntsager vendes i dressingen, og det hele sættes på køl. Salaten må gerne stå og trække i en times tid. Smag lige på salaten inden den serveres, det kan være, den skal krydres lidt mere.