Tidsforbrug: 30 min Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
4 blade husblas
- •
3 hele pasteuriserede æg
- •
100 g sukker
- •
skal af 2-3 økocitroner
- •
½-1 dl citronsaft
- •
½ l piskefløde
Fremgangsmåde
Udblød husblas i kold vand, alt imens æg og sukker piskes lyst. Kom den opblødte husblas op i en gryde og smelt dem med den væske, der hænger ved.
Hæld nu citronsaft og revet citronskal ned i den smeltede husblas under omrøring. Rør citronsaften med husblas i æggemassen. Vær grundig med piskeriset.
Pisk halvdelen af fløden til skum og vend flødeskummet i massen.
Kom fromagen i portionsglas eller i en større skål og sæt på køl i mindst 3-4 timer.
Før servering piskes den sidste ¼ liter piskefløde, og skummet kommes i en sprøjtepose med takket tylle. Pynt fromagen efter bedste kunstneriske evne.