Tidsmængde: 1 time Mængde: 2 pers.
Ingredienser
- •
1 stk. aubergine
- •
3-4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
- •
0,5-1 stk. citron
- •
1-2 fed friskpresset
- •
1 smule chili
- •
1 smule bredbladet persille
Fremgangsmåde
Auberginen prikkes med en gaffel hele vejen rundt, lægges på bagepapir på en bageplade og bages i ovnen ved 200 grader, til den bliver godt blød - det tager ca. 40 minutter. Når auberginen er kølet lidt af, flækkes den på langs og kødet skrabes ud og moses med en gaffel.
Citronen presses og olie og citronsaften tilsættes. Smag babaganushen til med hvidløg og chili. Lige inden serveringen drysses babarganushen med friskhakket bredbladet persille. TIP: Brug babaganoush som tilbehør