Avocado on toast med pocheret æg

Det tar’ et øjeblik

(Foto: © Jacob Snedevig, (C) DR)

Mængde: 2 pers.

Ingredienser

  • 2 skiver godt surdejsbrød

  • 2 modne avocadoer

  • 1 jalapeno - frisk

  • 1 citron

  • olivenolie

  • 1 stykke agurk

  • 2 san marzano tomater

  • 2 forårsløg

  • 2 spsk hakket koriander

  • 2 spsk mayo

  • 2 tsk sriraca chilisauce

  • 2 æg

Fremgangsmåde

Lav en grov guacamole: Hak avocado, finhak jalapeno, finhakket agurk, tomater, forårsløg, koriander og lidt olivenolie. Smag til med citron, salt og peber.

Bland lidt chilimayo af sriraca og mayo. Rist brødet og pocher æggene

Smør brødet med chilimayo og kom guacamole ovenpå. Et pocheret æg og lidt finthakket koriander på toppen.