Pizza forener folk.
Nogle er til cocktailpølser, ananas og bearnaise. Andre følger den klassiske italienske vej med bøffelmozzarella, salami eller ansjoser. Der er uanede muligheder.
Uanset er pizza fantastisk - også den hjemmelavede. Men uanset om man bruger bagesten eller en simpel bradepande, så opnår man sjældent den autentiske italienske smag i bunden.
Brug en brandvarm pande
Det skyldes, at de fleste ovne i husstandene sjældent kommer over 250 grader.
Det er et godt stykke fra de ca. 5-600 grader, som pizzaer tilberedes med i de klassiske sten- eller brændeovne.
Og det er netop den brændte, lettere forkulede pletter på kanten, der giver den bitre og lækre smag. Men hvor der er vilje er der pizz... vej.
Micki Cheng har et godt tip, og det kræver bare en brandvarm pande - ud over en ovn.
Alliér dig med dit yndlingsfyld til pizzaen, krudt op under blusset og forbered dig på at sende smagsløgene til Napoli.
https://www.dr.dk/mad/opskrift/nemt-med-micki-pizzatricket