Lav vintermad i wok'en: Gris og grønkål i sojasovs

Når vejret er koldt, klamt og blæsende, skal maden være let, lækker og mættende.

Mangler du en idé til en nem og nærende vinterret, så er svaret måske her.

Retten kræver ikke meget udstyr. Perlespeltkernene skal koges, og resten skal svitses i en pande eller wok.

Den søde hoisinsovs smager dejligt sammen med den lidt bitre grønkål. Perlespeltkernene giver et godt bid til retten.

Så skader det heller ikke, at grønkål har et højt indhold af kostfibre, C-vitamin og beta-caroten.

Beta-caroten omdannes i kroppen til A-vitamin, der blandt andet styrker synet og holder hudens barrierer mod udefrakommende bakterier intakt.

https://www.dr.dk/mad/opskrift/wok-med-gronkal-og-gris

Opskriften er en del af opskriftssamlingen "Hurtig og lækker aftensmad", som du finder her.