Vejrguderne lægger ikke ligefrem op til grillvejr i weekenden.
Men er du kebabfan skal du måske genoverveje at finde grill og parasol frem.
Her viser køkkenchef Lars Lundø fra Restaurant Pony i København, hvor nemt det er at lave grillede lammespyd. Og så med en ingrediensliste, der maksimalt fylder en halv indkøbskurv.
Og er du ikke grill-i-alt-slags-vejr-typen, kan du også benytte en grillpande.
Selvgjort er velgjort
For mange kød-på-pind et vindende koncept, de fleste har deres favorit-kebabsteder. Men desværre er der også mange versioner ude i landet, hvor resultatet fremstår træt og knap så spændende.
Men der masser af gevinst at hente ved at tilberede den selv og bagefter sætte tænderne i.
Ved servering er genistregen at lade de syrligt marinerede grillspyd møde en frisk salat med mormordressing, der giver modspil. Og få forenet Mormorkøkkenet med Mellemøsten i mellemtiden.
God fornøjelse!
https://www.dr.dk/mad/opskrift/mesterkokkens-bedste-tricks-grillede-lammespyd