Folk i Ukraine kan ikke blive enige om, hvem landet skal samarbejde med - EU eller Rusland? De har været uenige, lige siden landet blev selvstændigt. Der har været store protester på Uafhængighedspladsen i Ukraines hovedstad, Kiev, siden november 2013.
Årsagen til protesterne er, at præsident Viktor Janukovitj ikke lavede en ny handelsaftale med EU.
Præsidenten standsede forhandlingerne, fordi EU samtidig krævede, at den fængslede Julia Timosjenko blev løsladt fra fængsel, hvor hun er idømt syv års fængsel for blandt andet korruption.
Timosjenko er tidligere premierminister, og hun er en af præsidentens politiske modstandere.
I stedet har Viktor Janukovitj vendt sig mod Rusland for at samarbejde med dem. Og det er derfor, at protesterne fra demonstranter, der ønsker mere samarbejde med EU, er begyndt.
Det er ikke den første gang, at der er uro
Det er ikke noget nyt, at befolkning og politikere i Ukraine er uenige om, hvem man skal samarbejde mest med - øst eller vest.
Samtidig er Ukraine et land, der er delt midt over - både med hensyn til geografi og politik. I den østlige del støtter man Janukovitj og samarbejdet med russerne. I den vestlige del er det omvendt.
Sådan har det været siden landet rev sig fri af Sovjetunionen i august 1991. Frem til parlamentsvalget i 2004 bestod regeringen af de partier, der helst vil samarbejde med Rusland.
Protesterne var mere fredelige dengangI 2004 ændrede det sig, da store protester fra befolkningen førte til den såkaldte Orange Revolution. Her kom en mere vestlig-orienteret regering til magten med Viktor Jusjtjenko som leder.
Dengang foregik protesterne også på Uafhængighedspladsen, og de var mere fredelige end i dag.
Den Orange Revolution holdt ikke længeHan og premierminister Julia Timosjenko forsøgte at samarbejde mere med EU og Vesten. Derudover ville de blandt andet også have mere demokrati og frihed for medierne.
Viktor Jusjtjenko og Julia Timosjenko stod sammen under Orangerevolutionen i 2004.
Men samarbejdet mellem de to holdt ikke længe, og sammenholdet mellem dem og partierne bag den Orange Revolution blev opløst.
Derefter kunne de russisk-venlige partier igen komme til magten, og i 2010 blev Viktor Janukovitj valgt til præsident, selv om han blev beskyldt for at svindle med valgresultatet.
Februar er en blodig måned
I februar er protesterne mod Janukovitj og regeringen blevet voldsommere, og både demonstranter og politibetjente har mistet livet i det seneste døgn.
Flere eksperter frygter nu, at de næsten 46 millioner indbyggere kan ende i en borgerkrig.
Samtidig har EU's udenrigsministre besluttet at holde et møde onsdag om den alvorlige situation.