Maira er fra Brasilien, og Allan er fra Danmark, og de elsker begge at smage mad fra andre lande.
De to bor nu i Viborg, men i Danmark er det svært at finde mad fra især Sydamerika, siger parret.
Derfor åbnede de for et år siden en hjemmeside, hvor man kan købe mad fra Sydamerika og især Brasilien.
Indianere laver mel uden gluten
I Brasilien elsker de at spise kager, chips og brød uden gluten, skriver Maira og Allan i en mail til DR Ligetil.
Traditionen stammer fra brasilianske indianere, der brugte en lokal rodfrugt - cassava – uden gluten til at lave mel.
I Danmark vil flere gerne være fri for gluten, og for dem kan brasiliansk mad være et alternativ til danske madvarer med gluten.
Spiser osteboller i stedet for popcorn i biografen
Når brasilianere går i biografen, vælger de ofte osteboller uden gluten i stedet for popcorn, fortæller Maira og Allan Pedersen.
Bollerne er også blevet populære i Danmark: - Vores bestseller er de brasilianske osteboller, pão de queijo, som kan spises til morgenmad eller som snack, skriver Maira og Allan.
Danske kunder har været på ferie i Brasilien
Maira og Allans kunder er ofte brasilianere i Danmark, som nogle gange savner deres hjemland.
Men parret har også danske kunder, som for eksempel har været på ferie i Brasilien.
De forelsker sig i en ny smag som for eksempel marmelade eller slik lavet af guavafrugt, fortæller parret fra Viborg.