Nordmakedonien. Albanien. Rusland.
Det var næsten ved at blive lidt for spændende, da det andet af i alt tre Eurovision-shows fandt sted sent torsdag.
Der gik nemlig en rum tid, inden Danmark - endelig - blev råbt op som det syvende land, der havde klaret skærene videre fra semifinalen til lørdagens store finale.
Dagen derpå er den danske kommentator, Ole Tøpholm, lettet og glad over det flotte, danske resultat.
- Den danske sang passede godt ind i showets flow. Vi var oppe imod en masse kvinder, der både var dystre og alvorlige i udtrykket. Vi var det søde alternativ, og det har bragt os i finalen, lyder vurderingen fra den danske kommentator.
Hele Skandinavien samlet
De rødhvide farver er dermed med i Eurovision-finalen for tredje år i træk. Med os i finalen har vi både Norge, Sverige og Island.
- Sjældent har der været så meget forskellighed i de nordiske landes sange. Vi kommer på ingen måde til at stjæle stemmer fra hinanden i lørdagens finale, for vores sange vidt, vidt forskellige, siger Ole Tøpholm.
- Den skandinaviske mafia har vundet!
Og det kan der være noget om.
Mens Island sender S/M-techno-gruppen Hatari med den hårdtslående 'Hatrið mun sigra', satser Sverige på John Lundviks radiohit 'Too Late for Love'.
Norge håber at trække stikket med gruppen Keiino og den samiske jodle-popsang 'Spirit in the Sky', og endelig er der altså Danmark, der sætter sin lid til Leonoras sødmefyldte 'Love Is Forever'.
- I Norden har vi fokus på selve det, som Melodi Grand Prix'et går ud på: Gode sange og et flot sceneshow. Jo mere umage man gør sig, jo mere bliver man belønnet. Det er et år med høj kvalitet i Norden, men svenskerne er dem, der står allerstærkest, uddyber kommentatoren
Det eneste nordiske land, der ikke har klaret sig videre fra semifinalerne, er Finland.
Danmark var i den sværeste semifinale
Ole Tøpholm understreger, at den danske finaleplads er ekstra flot, når man tager i betragtning, at vi har været placeret i den klart stærkeste af de to semifinaler.
- Det er så flot, vi kan gå i finalen fra en semifinale, hvor alle favoritterne var samlet. Årets to semifinaler har været som nat og dag; sjældent har der været så stærk og så svag en semifinale.
Under tirsdagens semifinale var der faktisk flere seere, der var så rasende over sangenes manglende kvalitet, at det ligefrem fik Ole Tøpholm til at tage emnet op undervejs i showet.
I torsdagens semifinale måtte Danmark derimod bide skeer med storfavoritter som Rusland, Holland og Sverige. Og den opgave klarede Leonora.
- Det beviser, at det er den rigtige sang, vi har sendt videre fra Dansk Melodi Grand Prix, mener Ole Tøpholm.