42 deltagere er med, når Europa mødes til Eurovision Song Contest i Lissabon til maj næste år.
Deltagerlandene er i fuld gang med forberedelserne, og Belgien og Finland har allerede fundet de deltagere, de sender af sted.
I går blev det offentliggjort, at musikfesten i 2018 bliver afholdt under sloganet 'All Aboard!'. Men der er også nyheder af den mere politiske slags.
Rusland gør comeback
En af de største historier er, at Rusland vender tilbage som deltagerland, efter at de i 2017 blev skrevet ud af konkurrencen på grund af en kontrovers med værtslandet Ukraine.
DRs ekspert og mangeårige Grand Prix-kommentator, Ole Tøpholm, fortæller:
- Det væsentlige er, at vi får lidt ro på med problematikken i Østeuropa, fordi vi er i Portugal. Ingen har noget imod Portugal. At både Rusland og Ukraine er med, det er sådan set fint nok.
- Eurovision er jo ikke et udtryk for, hvilke lande man kan lide politisk, og hvem der gør noget galt. Det er jo bare en popfest.
Smidt på porten
For anden gang i historien har et land fået sparket ud af EBU-samarbejdet på grund af ubetalte regninger. I 2018 er Makedonien ikke på listen over deltagende lande i Eurovision.
Det kan handle om mange andre slags økonomisk mellemværende end Eurovision, fortæller Ole Tøpholm.
- Det har ikke nødvendigvis noget med Eurovision at gøre, for EBU handler også om nyheds- og sportssamarbejde, siger han.
- Når man har en stor gæld, så kan man ikke være med i Eurovision. Det skete for Rumænien for to år siden. De havde en gæld på hvad der svarer til cirka 100 millioner kroner.
Tidligere på året blev det desuden meddelt, at den israelske tv-station IBA sagde farvel og tak til Eurovision.
I mellemtiden er tv-rettighederne overgået til en anden israelsk station, og det betyder, at landet er med i konkurrencen i 2018.