TV-Køkkenet: Kokkeskole og Karolines Køkken
Alle
Dansk madserie fra 1988. TV-Køkkenet laver i slutningen af 80'erne en række programmer, der kaldes 'Kokkeskole'. Her underviser Hans Beck Thomsen i basale grundregler indenfor madlavning. Denne gang er det en fiskefond, han kaster sig over. I anden halvdel af programmet er der besøg hos Karolines Køkken - et udviklingskøkken under Danske Mejeriers Fællesorganisation. Menuen har fokus på kalorielette retter med magre mejeriprodukter. Fiskepostej med kvarksovs, pasta med dansk mozzarella, cheddar og grana samt en frugtdessert med hytteost. Udløber: 13. mar 2026
Dansk madserie fra 1988. TV-Køkkenet laver i slutningen af 80'erne en række programmer, der kaldes 'Kokkeskole'. Her underviser Hans Beck Thomsen i basale grundregler indenfor madlavning. Denne gang er det en fiskefond, han kaster sig over. I anden halvde
Dansk madserie fra 1988. TV-Køkkenet laver i slutningen af 80'erne en række programmer, der kaldes 'Kokkeskole'. Her underviser Hans Beck Thomsen i basale grundregler indenfor madlavning. I dette afsnit laver han først en orangesorbet med hvidvin pyntet m
- Kanal
- DR Gensyn
- Kategori
- Livsstil, Mad, Gensyn
- Sæsoner
- 8
- Episoder
- 9