TV-Køkkenet: Kokkeskole - Hans Beck Thomsen
Alle
Dansk madserie fra 1988. TV-Køkkenet laver i slutningen af 80'erne en række programmer, der kaldes 'Kokkeskole'. Her underviser Hans Beck Thomsen i basale grundregler indenfor madlavning. I dette afsnit laver han først en orangesorbet med hvidvin pyntet med jordbær og hindbær. Derefter viser kokken, hvordan man kan servere en frisk granité - lavet på champagne som en dessert. Udløber: 13. mar 2026
Dansk madserie fra 1988. TV-Køkkenet laver i slutningen af 80'erne en række programmer, der kaldes 'Kokkeskole'. Her underviser Hans Beck Thomsen i basale grundregler indenfor madlavning. Denne gang er det en fiskefond, han kaster sig over. I anden halvde
Dansk madserie fra 1988. TV-Køkkenet laver i slutningen af 80'erne en række programmer, der kaldes 'Kokkeskole'. Her underviser Hans Beck Thomsen i basale grundregler indenfor madlavning. I dette afsnit laver han først en orangesorbet med hvidvin pyntet m
- Kanal
- DR Gensyn
- Kategori
- Livsstil, Mad, Gensyn
- Sæsoner
- 8
- Episoder
- 9