Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har meget at takke Dansk Folkeparti for i de her minutter.
Med en historisk stor vælgerfremgang for det før så udskældte parti, kan V-formanden igen indtage Statsministeriet efter små fire år i opposition.
Det står klart, efter 99,8 procent af stemmerne fra folketingsvalget nu er talt op.
Med 90 ud af de 175 mandater, der bliver valgt i Danmark, har de blå partier tilbageerobreret magten fra Helle Thorning-Schmidt (S) og resten af rød blok.
De røde partier står til at få 85 mandater - og 89, hvis man tæller de nordatlantiske mandater med.
Venstre tredjestørst
Og det er især Dansk Folkeparti, der med et kanonvalg har sikret Lars Løkke Rasmussen endnu en runde i Statsministeriet.
Partiet, der blev stiftet for 20 år siden på ruinerne fra Fremskridtspartiet, står nemlig til at blive landets andetstørste parti med 21,1 procent af stemmerne. Ved valget i 2011 fik partiet 12,3 procent af stemmerne.
Venstre må efter alt at dømme tage sig til takke med pladsen som landets tredje største parti - bag både Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti.
Hvor Venstre fik 26,7 procent af stemmerne ved valget i 2011, har partiet ifølge optællingen fået 19,5 procent af stemmerne i dag.
Selvom Helle Thorning-Schmidt må aflevere nøglerne til Statsministeriet tilbage til Lars Løkke Rasmussen, kan hun glæde sig ved, at partiet er blevet landets største.
I 2011 fik det gamle arbejderparti 24,8 procent af stemmerne. I dag står partiet til at få 26,3 procent af stemmerne.
Alternativet i Folketinget
Landets fjerdestørste parti står til at blive Enhedslisten, med 7,8 procent af stemmerne, mens Liberal Alliance står til at blive det femtestørste med 7,5 procent af stemmerne.
Valgets store overraskelse - Alternativet - står til at blive landets sjettestørste parti med 4,8 procent af stemmerne.
De Radikale, som partiets formand, Uffe Elbæk, kom fra, står derimod til at få 4,6 procent af stemmerne.
SF bliver landets ottende største med 4,2 procent af stemmerne, mens De Konservative må tage sig til takke med en bundplacering - blot 3,4 procent af stemmerne.
Kristendemokraterne ser endnu engang ud til ikke at nå over spærregrænsen.
Opdateres