Tidsmængde: 1 time, 15 min Mængde: 4 pers.
Ingredienser
- •
375 g hvedemel
- •
90 g flormelis
- •
1 stang vanilje
- •
Lidt salt
- •
1 tsk. bagepulver
- •
250 g smør
- •
1 stk. æg
- •
200 g hindbærmarmelade
Fremgangsmåde
Bland mel, flormelis, vaniljekorn, bagepulver og salt.
Smuldr det blødgjorte smør i melet og saml dejen med ægget.
Pak dejen ind og lad den hvile i 1/2 times tid.
Tril dejen til en tyk pølse og rul den ud på bagepapir i et rektangel på ca. 20 x 30 cm. Del dejen i to ens baner og skær kanterne til.
Bag i 10-12 minutter ved 200 grader.
Lad de to baner køle lidt af og læg dem oven på hinanden med hindbærmarmelade imellem.
Kom glasur på den øverste del og pynt med krymmel eller sukkerkugler.