Da den ukrainske sangerinde Jamala tidligere i år sang sig til tops ved Eurovision Song Contest 2016, sikrede hun samtidig hjemlandet Ukraine værtsskabet for næste års udgave af den populære sangkonkurrence.
Værtsrollen har dog vist sig at være en udfordring for det uroprægede land.
Den nationale tv-station, NTU, er nemlig stødt på en lang række problemer under forberedelserne til næste års konkurrence.
Flere medier og Eurovision-fans har udtrykt tvivl om, hvorvidt Ukraine er i stand til at afholde de tre Eurovision-shows.
Planen er, at de tre shows skal løbe af stablen til maj næste år, og nu langer Den Europæiske Radio- og Tv-union, EBU, så også ud efter ukrainerne.
- Vi har stadig fuld tiltro til, at NTU og Kiev (næste års værtsby red.) kan klare det her. Men der er stadig nogle problematikker, der ikke er blevet løst og vi er en smule bekymrede for, at tiden er ved at rinde ud, lyder det fra Jan Ola Sand, formanden for EBU, der står bag Eurovision-konkurrencen, til ukrainske Styler. - Budgettet er på plads (...), men de er nødt til at skrue op for tempoet, hvis de skal nå i mål, lyder det fra Eurovision-bossen.
Se Ukraines vindersang fra dette års Eurovision her. Artiklen fortsætter under videoen.
Eurovision-kommentator: Ukrainerne skal op på dupperne
DRs Eurovision-kommentator gennem mange år, Ole Tøpholm, er overrasket over, at EBU vælger at gå offentligt ud med så kontant en melding, men er ikke urolig for næste års konkurrence.
- Det jeg hæfter mig ved er, at budgettet er på plads. Det har der været megen snak om, så det beroliger mig, at det nu er bragt i orden. Men normalt ville man holde den slags kontroverser inden for fire vægge, så det er for alvor et udtryk for, at ukrainerne skal op på dupperne, siger han.
Det er EBU's job at holde værtsnationerne i ørene og sikre sig, at det bliver et show i sidste ende, forklarer Tøpholm.
Tilbage i 2005 var Ukraine også værter for den europæiske sangdyst og der holdt EBU også øje med Ukraine.
-Dengang ville tv-stationen have den ukrainske præsident til at holde en tale på scenen, og det lukkede EBU altså ned for, fortæller Ole Tøpholm.
Hvis Ukraine ikke lever op til EBU's krav, kan de i yderste konsekvens få frataget Eurovision-værtsskabet.
Det scenario mener Tøpholm dog ikke, at ukrainerne behøver at frygte.
- Vi er så langt i processen nu, så det ville være en lettere kaotisk beslutning, hvis man pludselig skiftede værtsby. Det væsentlige er, at budgettet er på plads, og så kan ukrainsk tv altid hive eksperter ind fra udlandet, for at nå i mål.