Stats- og regeringslederne fra Grækenland, Tyskland og Frankrig har ved midnat afsluttet et to timer langt møde i Bruxelles.
Både den tyske forbundskansler, Angela Merkel, og Frankrigs præsident, François Hollande, forlod begge mødet uden at udtale sig til pressen.
Målet er en aftale med Grækenlands internationale långivere, der i forhandlingerne er repræsenteret af EU-Kommissionen, Den Internationale Valutafond (IMF) og Den Europæiske Centralbank (ECB).
Skarpe udtalelser fra øvrige lande
Trods den tilsyneladende gode stemning i mødelokalet har der de seneste uger været stadig flere skarpe udtalelser fra de øvrige 18 eurolande, der tydeligvis er ved at miste tålmodigheden efter fem måneders forhandlinger med Tsipras venstrefløjsregering.
Den græske statskasse er ved at være tom, og landets nuværende hjælpeprogram udløber med månedens udgang. Hvis der ikke bliver fundet en løsning inden da, er der fare for, at Grækenland går statsbankerot og må forlade eurozonen.
Der er stadig 7,2 milliarder euro tilbage i indefrosne lån, men de bliver ikke frigivet før der er en klar aftale med den græske regering om budgetmål de kommende år.
Ulovligt at skære i pensioner
Grækenlands højeste administrative domstol har netop afgjort, at det var i strid med forfatningen, da landet for to et halvt år siden skar ti procent af pensionerne for at leve op til de internationale kreditorers krav.
Domstolen siger, at regeringen skal bringe pensionerne tilbage til niveauet fra før november 2012. Der er ikke noget krav om, at regeringen skal efterbetale de penge, der ikke er udbetalt.
/ritzau/