I dag åbner den nationale folkekongres i Kina. Og det bliver med økonomi, korruption og øgede forsvarsbudgetter øverst på dagsordenen.
Kina er i forvejen det land i verden, der spenderer næstflest penge på sit militær - sidste år løb det op i 132 milliarder dollars - og det til ser ud til at vokse endnu mere.
Penge skal kastes efter en omfattende opgradering og modernisering.
- Men selv om Kina opruster, vil det tage lang tid og kræve en stor indsats at mindske afstanden til supermagten, USA, forklarer DR's Asien-korrespondent Hanna Leanderdal til DR Nyheder.
- Militært halter Kina bagefter, og særligt en opgradering af flåden er en prioritet for kineserne.
Strides med naboer om øer
Flåden er afgørende for Kina strides med naboerne om herredømmet over Det Sydkinesiske Hav og øerne i det.
Derudover investerer kineserne i anti-sattelitvåben og ballistiske missiler rettet mod USA's store hangarskibsflåde, som beskytter Taiwan mod eventuelle angreb fra Kina.
- Kina ønsker på sigt at udfordre USA's militære dominans i Asien, siger Hanna Leanderdal.
Nultolerance over for korruption
Men selv om forsvarsbudgettet endnu en gang vokser - denne gang med 10 procent - er det faktisk den laveste øgning i fem år. I 2014 steg det med 12,2 procent.
- Det rummer et signal til militæret om, at de fremover skal bruge deres penge mere hensigtsmæssigt, mener Hanna Leanderdal.
Siden starten af sin regeringsperiode i 2012 har præsiden Xi Jinping haft en nultolerance over for korruption. Og den kampagne rammer nu også hæren.
- Netop nu undersøges 14 generaler for korruption. Og jeg tror, man prøver at vise, at pengene skal bruges på andet end bestikkelse, siger DR's Asien-korrespondent Hanna Leanderdal.