De to måneder lange og højlydte folkeprotester i Hongkong ser ud til at være ved vejs ende.
I hvert fald er politiet ved at rydde den største protestlejr i bymidten. Og myndighederne truer vrede demonstranter med anholdelser, hvis ikke de forlader stedet midt i byens finansdistrikt og nær Hongkong-regeringens hovedkvarter.
- Dette er jeres sidste chance, lyder advarslen fra politiinspektør Kwok Pakchung ifølge CNN.
Ifølge mediet udnytter politiet en domstolskendelse, hvor et busselskab har fået rettens ord for, at veje, som demonstranterne blokerer, skal ryddes.
Mange hundrede demonstranter har allerede forladt gaderne, mens et par hundrede er tilbage og siger, de er parate til at blive arresteret.
Men ifølge BBC er stemningen blandt demonstranterne modløs, og mange har allerede pakket deres ting og er taget hjem.
Splittet protestbevægelse
Da demonstrationerne begyndte i september, gik over 10.000 herunder især unge mennesker på gaden under bevægelsen Ocupy Central.
Men efter to måneder på gaden er protestbevægelsen blevet mere og mere splittet. Mange har givet op, samtidig med at opbakningen fra befolkningen i Hongkong er faldet markant.
- Der kan være mindre modstand tilbage, men dette kapitel af Hongkongs prodemokratiske bevægelse er sikkert ved at være slut, lyder det fra BBC's reporter på stedet, John Sudworth.
Nu venter oprydningen af de mange barrikader af metal og plastik og bannere med slagord. På gaderne samler myndighederne ødelagte paraplyer op fra asfalten, der under optøjerne var bevægelsens symbol.
ARKIVVIDEO Kinesiske valgregler skyld i sammenstød i Hong Kong. Klik på play.
http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5425b304a11f9d17a0c60de8
Kina vil godkende kandidater til valg
Det var frustrationer over Kinas indflydelse på bystyret, der startede protestbevægelsen.
De kinesiske magthavere har lovet gradvist mere demokrati og vil tillade valg af byens næste leder i 2017, men har besluttet at kun forhåndsgodkendte kandidater kan stille op til valget.
Myndighederne i Hongkong har fra starten slået hårdt ned mod demonstranterne og har siden de spæde protestråb flere gange brugt tåregas og anholdt omkring 100 personer.
Hongkong overgik fra britisk til kinesisk styre 1. juli 1997. Mange indbyggere føler, at det reelt set er styret i Beijing, der bestemmer, selvom Hongkong har langt mere selvstændighed end det øvrige Kina
BILLEDER Se hvordan demonstranterne 30. november blev mødt med tåregas og køller.