I dag kl. 11 udløses spændingen om, hvem Nobelkomitéen har fundet værdig til at modtage årets fredspris.
Nobelkomitéen i Oslo har i år et rekordstort antal nominerede personer og organisationer at vælge imellem.
278 navne står på listen i år. 47 af dem er organisationer, mens resten er enkeltpersoner.
Listen over nominerede er ikke offentlig tilgængelig og holdes officielt hemmelig i 50 år. Men nogle af navnene er alligevel sevet ud til pressen. Og på forhånd nævner bookmakerne og Nobel-kendere tre spidskandater:
En pave, en teenager og en læge
Pave Frans nævnes igen og igen som favorit til at modtage Nobels fredspris i år.
Den argentinsk-fødte pave har agiteret for større fokus på verdens fattige og en bedre fordeling af Jordens rigdomme. Og han har i sin korte tid som pave iværksat reformer i den katolske kirke, der skal rydde op i pengesvindel og præsters sexmisbrug af børn.
Et andet af de mest hotte navne er den 17-årige Malala Yousafzai fra Pakistan. Hun har i årevis kæmpet for pigers ret til skolegang - en kamp, som førte til, at hun for to år siden blev skudt i hovedet af Taliban-bevægelsen.
Et tredje navn, der nævnes som favorit, er den congolesiske læge Denis Mukwege, som i mange år har kæmpet imod seksuel vold mod kvinder. Ligesom Malala har han tidligere været nomineret til Nobels fredspris. Og han modtog i 2008 FN´s menneskerettighedspris.
Outsideren
Desuden nævnes den landflygtige amerikanske whistleblower og it-ekspert Edward Snowden som en af spidskandidaterne.
Det skyldes hans afsløringer af, hvordan USA bruger sin efterretningstjeneste NSA til elektronisk spionage i hele verden - også mod USA´s nærmeste allierede.
Snowden har fået politisk asyl i Rusland. Han er eftersøgt af USA og står til at få en hård dom for sine afsløringer. USA har beskyldt ham for spionage og for at have stjålet statslige dokumenter.
Edward Snowden modtog for nylig en ærespris fra Right Livelyhood Foundation - en pris, som ofte beskrives som "den alternative Nobelpris".
Putin nomineret
På listen over nominerede står også Ruslands præsident, Vladimir Putin. Men han anses for at være en af de mest usandsynlige kandidater til at modtage fredsprisen.
Putin er nomineret af en russisk organisation for sidste år at have forhindret amerikanske flyangreb på Syrien.
Men efter Ruslands annektering af Krim-halvøen i foråret og støtten til de pro-russiske separatister i Ukraine, ligner den russiske leder ikke en oplagt kandidat til at blive udpeget som årets mest værdige fredsprismodtager.
Mellemøsten og Ukraine
Direktøren i Fredsforskningsinstituttet i Oslo, Kristian Berg Harpviken, påpeger at der er sket meget i verden, siden fristen til at blive nomineret udløb 1. februar i år.
Det betyder dog ikke nødvendigvis, at Nobelkomitéen vil vælge at udpege en kandidat, der har noget at gøre med de store dramatiske begivenheder i Mellemøsten og Ukraine, siger Kristian Berg Harpviken. Hans egen favorit er pave Frans.
Men fordi listen over nominerede ikke er officiel, forudser Harpviken, at årets nobelprismodtager kan vise sig at være en person eller en organisation, som ingen har tænkt på.
Et godt råd til Nobelkomitéen
Direktøren for Sveriges udenrigspolitiske institut, Mats Karlsson, mener at der er et særligt område, som Nobelkomitéen ikke kan se bort fra i år:
-Det store spørgsmål om krig og fred er kampen i den arabiske verden for åbne, anstændige samfund. Derfor bør Nobelkomitéen søge deres fredsprisvinder blandt de arabiske ledere, som forsøger at få ændringer igennem, lyder hans råd.
Lige nu sidder Nobelkomitéen i Oslo og er i færd med at lægge sidste hånd på, hvem der skal modtage årets fredspris.
Og kl. 11 rettes verdens øjne igen mod Norge.