Ukraine er på den internationale dagsorden, efter at kampe mellem pro-russiske separatister og regeringsstyrker har hærget den østlige del af landet i månedsvis.
Torsdag 17. juli blev krisen skærpet, da passagerflyet MH17 styrtede ned. Ifølge USA blev flyet, der var på vej fra Holland til Malaysia, skudt ned af pro-russiske separatister. En beskyldning, der både er blevet afvist af separatisterne selv og af Rusland - de peger i stedet peger mod Ukraine.
Ifølge FN's højkommissær for menneskerettigheder, Navi Pillay, kan en nedskydning være at betragte som en krigsforbrydelse. Det skriver Reuters.
- Alt vil blive gjort for at sikre, at alle, som begår alvorlige overtrædelser af internationale love inklusiv krigsforbrydelser, vil blive retsforfulgt, uanset hvem de er, siger Navi Pillay.
Over 1.100 har mistet livet
Samtidig kalder Navi Pillay kampene i Østukraine for højst alarmerende.
En FN-rapport konkluderer mandag, at 1.129 personer har mistet livet i konflikten siden midten af april. 3.442 mennesker er blevet såret.
Uroen i Ukraine brød ud efter den tidligere præsident Viktor Janukovitj forlod forhandlinger med EU om en handelsaftale i november 2013, hvilket førte til voldsomme optøjer i Kijev.
I februar i år blev Janukovitj afsat, og i marts annekterede Rusland halvøen Krim. Annekteringen fik pro-russiske separatister til at besætte regeringsbygninger i de østukrainske byer Donetsk, Luhansk og Kharkiv i begyndelsen af april.
Siden har separatister og regeringsstyrker udkæmpet hårde kampe i den østlige del af landet.
Flyulykken 17. juli kostede 298 mennesker livet.