Tiden er ved at være inde til en større udskiftning i toppen af EU's rækker.
Rygter og spekulationer flyver i øjeblikket rundt i luften, inden stats- og regeringscheferne fra de 27 EU-lande samles til topmøde i dag torsdag og fredag.
Her er klima, økonomi og situationen i Ukraine på dagsorden, men navnelegen om EU-topposterne vil næsten med garanti også komme på bordet.
Her forsøger vi at give et overblik over, hvem er der er i spil.
Formand for Europa-Kommissionen
Det skulle være så godt som sikkert, at Luxembourgs tidligere premierminister, Jean-Claude Juncker, overtager posten fra portugiseren José Manuel Barroso. Det skriver flere internationale aviser - blandt andet avisen European Voice.
Den britiske premierminister, David Cameron, har til det sidste forsøgt at forhindre det, fordi han mener, at Juncker er en føderalist, som vil overføre magt og kompetencer fra medlemslandene til Bruxelles.
Men ifølge en EU-ambassadør, som nyhedsbureauet Reuters har talt med, ville Cameron tabe en afstemning om Juncker stort. Kun den ungarnske premierminister, Viktor Orban, er på Camerons side.
Formand for Det Europæiske Råd
Det er denne post, den danske statsminister, Helle Thorning-Schmidt, tilsyneladende er i spil til. I hvert fald nævnes hendes navn i flere store europæiske aviser gang på gang og betegnes som storfavoritten til at gå i Herman Van Rompuys fodspor.
Helle Thorning-Schmidt har den fordel, at hun er socialdemokrat, og at der gerne skal være balance mellem socialdemokratiske og borgerlige formænd på EU-topposterne.
Og så er hun kvinde. Den tyske kansler, Angela Merkel, har udtalt, at hun meget gerne så en kvinde på posten. Desuden kender hun EU indefra efter sin periode som parlamentariker og formandskabet for EU i 2012.
Det taler dog imod Helle Thorning-Schmidt, at Danmark ikke er med i euroen. Formanden for Det Europæiske Råd leder eurogruppens topmøder, og det vurderes, at en særlig leder af eurogruppen skal findes, hvis Thorning udpeges.
Den tidligere italienske premierminister, Enrico Letta, er ifølge Financial Times favoritten til posten, hvis euro-landene ikke kan acceptere Helle Thorning-Schmidt.
Han har scoret mange point for sit forsøg på at rette op på den katastrofale italienske økonomi, men er også oppe imod, at Italien allerede har en toppost inden for europæisk politik med Mario Draghi - lederen af Den Europæiske Centralbank.
EU's udenrigschef
Favoritten til at afløse briten Catherine Ashton er den italienske udenrigsminister, Federica Mogherini. Hun er kommet i spil inden for den seneste uge, fordi hendes chef, premierminister Matteo Renzi, begyndte at skubbe kraftigt på.
Hun er kun 41 år gammel og forholdsvis uprøvet, men vurderes at have den rette baggrund. Mogherini vil desuden kunne skabe balance mellem kønnene i toppen af EU.
Bulgariens EU-kommissær for humanitær hjælp nævnes også som en af favoritterne til at overtage posten. Hun kan være med til at skabe både kønsmæssig og geografisk balance, da hun repræsenterer de nye medlemmer af EU i det østlige Europa.
Hendes centrum-højre-parti i Bulgarien sidder dog ikke i regering for tiden, og det vurderes at være en ulempe.
Polens udenrigsminister, Radoslaw Sikorski, lignede indtil for få måneder siden den ideele kandidat til jobbet, men modstand mod sanktioner mod Rusland i forbindelse med krisen i Ukraine har givet ham mange kritikere.
Og senest har en skjult optagelse af en privat samtale, hvor Sikorski taler grimt om den britiske premierminister, David Cameron, givet ham endnu flere problemer.
Formand for eurogruppen
Luis de Guindos, Spaniens finansminister, er det varmeste bud på denne post. Han er konservativ, og det skal opveje, at formanden for Europa-Parlamentet med al sandsynlighed bliver den tyske socialdemokrat Martin Schulz, og at Helle Thorning-Schmidt muligvis får posten som rådspræsident.
Han har en baggrund i Lehman Brothers og PriceWaterHouseCoopers, og vurderes at være teknokratisk nok til at varetage posten som formand for eurogruppen.