Mens Ruslands præsident Putin i dag skrev under på en traktat, der indlemmer Krim-halvøen i den russiske føderation, har andre fået samme tanke.
I Transnistrien i det nordlige Moldova ønsker befolkningen nu også at blive en del af Rusland, melder det russiske medie voice of russia.
Det er lederen af den uafhængige republiks selvstændighedsråd, Mikhail Burla, der har bedt den russiske Dumas leder, Segei Naryshkin, om at udforme en lov, der gør Transnistrien til en del af Rusland.
Flere vil være russere i Transnistrien end på Krim
I et officielt dokument beder Burla om, at den særlov, der lige nu er i gang med at blive vedtaget i Dumaen om optagelsen af Krim i den russiske føderation, bliver udvidet, så den også gælder andre stater, der af eget ønske søger om at blive en del af Rusland.
I en folkeafstemning fra 2006 stemte hele 97,2 procent af befolkningen i området for at blive en del af Rusland - altså flere end der stemte for, at Krim skulle være russisk her i weekenden.
Og det er altså denne folkestemning, der nu skal bruges til at gøre Transnistrien til en del af den russiske føderation én gang for alle.
Forsker: Transnistriens situation minder om Krims
Netop Transnistrien er et godt eksempel på den form for ekspansiv politik, som Rusland foretager sig i disse år, forklarer Mette Skak, lektor i statskundskab på Aarhus Universitet.
Transnistrien løsrev sig fra Moldova i 1992 efter en kort væbnet konflikt. Målet var at blive en del af Rusland, men det skete aldrig.
- Siden været området været en såkaldt 'frozen conflict' - et landområde, der hverken hører til det ene eller andet land - og derfor heller ikke har rettighederne, der følger med til at være en del af noget område, siger Mette Skak og fortsætter:
Det har gjort Transnestrien til et område, hvor udviklingen står fuldstændig stille, forklarer Mette Skak.
- Der sker simpelthen ingenting. Folk rejser bort, og der er snart kun den ældre generation tilbage. Og det er samme situation, som Krim risikerer at ende i, hvis Rusland siger nej til at optage halvøen i den russiske føderation, siger hun.
Transnistrien grænser op til Moldova og Ukraine, og hvis Rusland vælger at sige ja til Transnistriens forespørgsel, vil Rusland altså få endnu en kile land op ad den ukrainske grænse.