Dansk Folkeparti blev valgets helt store vinder med 21,1 procent af stemmerne, hvilket svarer til 37 mandater - en fremgang på 15 mandater i forhold til valget i 2011.
Dermed kan formand Kristian Thulesen Dahl se frem til i alt 16 nye kolleger i partiets folketingsgruppe.
Du kan møde de nye folketingsmedlemmer her:
Kenneth Kristensen Berth
Tidligere formand for Dansk Folkepartis Ungdom og har i en årrække arbejdet i Dansk Folkepartis sekretariat.
Fik 1.348 personlige stemmer i Københavns Omegns Storkreds.
Kristensen Berths mærkesager på DR's kandidatside er færre flygtninge til Københavns Omegns Storkreds, genindførelse af grænsekontrollen og etableringen af en ring 5, der kan føre trafik udenom hovedstadsområdet og nordpå mod Helsingør.
Marlene Harpsøe
Har tidligere siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti og er nuværende medlem af byrådet i Helsingør og regionsrådet i Region Hovedstaden.
Hun fik 3.521 personlige stemmer i Nordsjællands Storkreds.
Harpsøes mærkesager på DR's kandidatside er genindførelse af grænsekontrollen og starthjælpen, udvisning af kriminelle udlændinge og flere penge til kræftbehandling - samt bedre trafikforhold i Nordsjælland, hvor hun er valgt.
Pernille Bendixen
Er dagplejemor på Fyn, hvor hun også sidder i Odense Byråd. Hun opgiver dog sin dagplejepraksis, når hun tager hul på hverdagen som nyt folketingsmedlem på Christiansborg i København.
Fik 3.491 personlige stemmer i Fyns Storkreds.
Bendixens mærkesager på DR's kandidatside er højere straffe for vold, mindre EU og en motocrossbane til Fyn.
Dorthe Ullemose
Er uddannet socialpædagog og sidder i byrådet i Svendborg Kommune.
Hun siger i et interview med Fyens Amts Avis kort efter valget, at hun ikke vil lave om på sine holdninger, fordi hun nu skal i Folketinget. Det betyder blandt andet et opgør med partilinjen.
- Jeg går imod partilinjen, fordi jeg er imod tvungen lektiecafe. Skolerne skal undervise, men fritiden tilhører familien, hun til avisen.
Ullemoses mærkesager på DR's kandidatside er en stram udlændingepolitik, fastholdelse af de danske EU-forbehold og en anstændig ældrepleje.
Lise Bech
Driver selvstændig virksomhed med bogholderi og regnskabsføring for mindre firmaer og sidder i Rebild Byråd.
Hun har i år gjort sig lokalt bemærket i Nordjylland, hvor hun sammen med en partifælle har talt for at lempe våbenloven og give danskere ret til at bære selvforsvarsvåben efter uopklarede drabssager.
- Hvis politiet ikke rykker ud, må der andre typer afskrækkelse til over for indbrudstyve og hjemmerøvere, og det er oplagt at gøre peberspray lovligt ligesom i Tyskland. I det hele taget må der nok en lempelse af våbenloven til, hvis det her fortsætter, udtalte Lise Bech blandt andet.
Bechs mærkesager på DR's kandidatside er styrket grænsekontrol, mindre EU og etableringen af en tredje limfjordsforbindelse.
Ib Poulsen
Ansat i det offentlige. Han har tidligere siddet i Folketinget og i byrådet i Thisted, hvor han for år tilbage udtalte, at han havde følt sig mobbet af de andre byrådsmedlemmer.
- Da jeg blev valgt ind i Thisted Byråd i 2001 blev jeg mobbet på grund af mit partitilhørsforhold. Det var på det tidspunkt, at daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen såede et frø med had til Dansk Folkeparti. Dengang mente især nogle socialdemokrater, at det var mig, man skulle køre på. Sidenhen er mobningen blevet mere personlig, siger Ib Poulsen.
Poulsens mærkesager på DR's kandidatside er strammere asylpolitik, bevarelse af EU-forbeholdene og en styrkelse af infrastrukturen i Nordjylland.
Jan-Erik Messmann
Selvstændig og tidligere tv-vært for handyman-programmet 'Godt begyndt' på TV2, der løb over skærmen i 00'erne. Han var vært i ni år. I 1997-98 var han også vært på norsk TV2´s "Godt Begynt", da han egentlig er født i Norge, og også har boet og arbejdet der gennem flere år.
Messmann fik 1.888 personlige stemmer i Nordsjællands Storkreds.
Hans mærkesager på DR's kandidatside er sundhed, EU-forbehold og trafikområdet.
Karina Due
Hun sidder allerede i Silkeborg Byråd for DF. Dagen efter valget så det først ud til, at hun ikke var kommet ind, men en fintælling viste det modsatte. Karina Due stopper nu sit virke som byrådspolitiker.
Due har ikke oplyst nogen mærkesager på DR's kandidatside.
Jan Rytkjær Callesen
52 år og selvstændig. I alt har han fået 2.972 stemmer.
Rytkjær Callesens mærkesager på DR's kandidatside er bedre forhold for landdistrikterne, at genskabe grænsekontrollen og etablere en Als-Fyn forbindelse.
Peter Kofod Poulsen
Tidligere DFU-formand, arbejder som lærer. Fik 3.336 personlige stemmer i Sydjyllands Storkreds.
Kofod Poulsens mærkesager på DR's kandidatside er at få grænsekontrollen genindført, en strammere udlændingepolitik og hjælp til handicappede, svage og ældre.
Susanne Eilersen
Selvstændig og sidder i hovedbestyrelsen for Dansk Folkeparti. Hun har allerede erfaring fra det politiske arbejde i Folketinget, hvor hun har været inde som suppleant frem til valget.
Eilersens mærkesager i DR's kandidatside er at genindføre grænsekontrollen, en stram udlændingepolitik og at bevare velfærdsdanmark.
Claus Kvist Hansen
Medlem af byrådet i Horsens for Dansk Folkeparti.
Han er tidligere medlem af Socialdemokratiet, men meldte sig ud, fordi det gik op for ham, hvor langt han var fra partiets linje på spørgsmålet om 'EU, ytringsfrihed og synet på islamismens fremmarch i Danmark og resten af verden'. I 2007 meldte han sig ind i DF.
Kvist Hansens mærkesager på DR's kandidatside er tryghed og frihed, permanent grænsekontrol, og at den østjyske infrastruktur skal forbedres.
Tilde Bork
21 år og studerende. Hun er medlem af Dansk Folkepartis Ungdom, hvor hun er landskasserer og blandt andet blev kendt i medierne for at smide tøjet i Røde Kors-kampagnen 'Smid tøjet Danmark'.
Her står hun særdeles afklædt på en video med andre DFU'ere.
- Vi har valgt at smide tøjet, donere vores eget tøj og ryddet lageret for DFU t-shirts, i håb om at andre vil tage budskabet til sig og gøre det samme. Vi skal tænke udover vores egen grænse og hjælpe de mennesker, der er i nød. Vi opfordrer andre til at gøre det samme og smide tøjet til det gode formål, udtalte Tilde Bork.
Borks mærkesager på DR's kandidatside er mindre indvandring, mindre EU og de ældre.
Henrik Brodersen
Selvstændig. Han har været medlem af Dansk Folkeparti siden 1998 og er tidligere medlem af Folketinget for partiet.
Brodersens mærkesager på DR's kandidatside er strammere udlændingepolitik, mere Danmark og mindre EU samt flere regionale arbejdspladser.
Jeppe Jakobsen
26-årigt kommunalbestyrelsesmedlem i Kalundborg Kommune og regionsrådsmedlem i Region Sjælland. Fritiden bruger han blandt andet i Hjemmeværnet. Han arbejder som pædagogmedhjælper og er uddannet officer i Hæren.
Han har tidligere været udsendt til Kosovo som oversergent.
Jakobsens mærkesager på DR's kandidatside er mere tryghed, mere Danmark og at huske Sjælland.
Merete Dea Larsen
Er arbejdsløs og sidder til daglig i Roskilde Byråd og Dansk Folkepartis hovedbestyrelse.
Dea Larsens mærkesager på DR's kandidatside er børns rettigheder, mindre EU og flere betjente.
Rettelse: Det har tidligere fremgået af denne artikel, at Kristoffer Hjort Storm er valgt ind for Dansk Folkeparti i Nordjylland, men dette er ikke tilfældet. Ib Poulsen er inde på DF's fjerde mandat i Nordjylland.
Rettelse: I forbindelse med folketingsvalget bragte dr.dk en række artikler med en kort præsentation af de nye folketingsmedlemmer. Omtalerne kom til at se uens ud på grund af en manglende redaktionel koordination af linjen. Derfor er artiklerne nu gennemskrevet, så de fremstår mere ensartede. Læs hele rettelsen her.