Der er udsigt til en større stoleleg, når de nyvalgte medlemmer af Europa-Parlamentet skal finde deres pladser i plenarsalen i Strasbourg.
Valget til Europa-Parlamentet rykkede nemlig grundigt rundt på styrkeforholdet mellem de politiske grupper.
Det viser Europa-Parlamentets egen prognose og tal fra tjenesten @electionista.
Ingen ved på nuværende tidspunkt, præcis hvordan de nationale partier vil gruppere sig i det kommende Europa-Parlament.
Men her følger en gennemgang af valgresultatet med afsæt i de politiske grupper, der findes i dag:
EPP: 28,5 procent - 214 pladser
Den kristendemokratiske gruppe Det Europæiske Folkepartis Gruppe (EPP) bliver parlamentets klart største.
Og det glæder med garanti gruppens kandidat til posten som formand for EU-Kommissionen, Jean-Claude Juncker fra Luxembourg, som hele valgkampen har kæmpet for at blive større end den socialdemokratiske gruppe S&D.
Men sejren til EPP kan faktisk også beskrives som et nederlag, for gruppen går fra en vælgertilslutning i 2009 på 36 procent til nu 28,2 procent.
Tilbagegangen skyldes blandt andet en halvering i Italiens bidrag til gruppen - fra 34 til 17. Og minusser til EPP-partier i Tyskland, Spanien og Polen trækker også ned.
S&D: 25,2 procent - 189 pladser
I modsætning til EPP opnår EU's socialdemokrater i Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater (S&D) samme tilslutning som i 2009, da man fik 25 procent.
Men gruppens ambition om fortrænge kristendemokraterne som største gruppe blev altså forpurret.
S&D har fået en saltvandsindsprøjtning af fremgang til socialdemokrater i blandt andet Italien, Storbritannien og Tyskland.
Men opturen bliver spist af tilbagegang i andre lande - især i Spanien, Frankrig og Grækenland.
Løsgængere: 13,9 procent - 104 pladser
Den altoverskyggende ændring i sammensætningen af Europa-Parlamentet finder vi blandt de partier, som ikke tilhører nogen af de aktuelle politiske grupper i parlamentet.
Den kolossale fremgang fra omkring fire til 14 procent skyldes primært valgsejre til de franske højrenationalister fra Front Nationale og komikeren Beppe Grillos 5-stjernebevægelse i Italien.
Front Nationales leder Marine Le Pen har før valget klart tilkendegivet, at hun går efter at danne en ny højregruppe sammen med blandt andet Geert Wilders Frihedsparti fra Holland.
Til gengæld er det endnu uvist, hvad Grillo vil gøre med sine mandater.
ALDE: 8,8 procent - 66 pladser
Den liberale gruppe i Europa-Parlamentet, Alliancen af Liberale og Demokrater for Europa (ALDE) går en tilbage fra de 11,4 procent, man opnåede i 2009.
Den vigende opbakning skyldes regulære nedsmeltninger i de to partier, som hidtil har været gruppens største: Liberaldemokraterne fra Storbritannien og FDP fra Tyskland. ALDE er i øvrigt den gruppe, de danske parlamentsmedlemmer fra Venstre sidder i.
Grønne/EFA: 6,9 procent - 52 pladser
Gruppen De Grønne/Den Europæiske Fri Alliance (Grønne/EFA), som tæller EU's grønne partier og en række progressive regionalpartier holdt stort set skansen fra 2009, da man opnåede 7,5 procent.
ECR: 6,1 procent - 46 pladser
De konservative EU-skeptikere i gruppen De Europæiske Konservative og Reformister (ECR) må notere en mindre tilbagegang fra de 7,3 procent af stemmerne, man hentede i 2009.
ECR-gruppen blev opfundet og har været ledet af De Konservative fra Storbritannien.
Men efter en vælgerlussing til premierminister David Camerons parti er det polske parti Lov og Retfærdighed nu lige så stort.
Før valget så det ud som om, at ECR ikke længere ville kunne mønstre partier fra syv lande, sådan som reglerne foreskriver. Men prognoserne tyder på, at gruppen lige netop klarer kravet.
GUE/NGL: 5,6 procent - 42 pladser
Venstreføljens EU-skeptikere og EU-modstandere i gruppen Europæiske Venstrefløjs Fællesgruppe/Nordisk Grønne Venstre (GUE/NGL) rykker en smule frem ved valget - fra 4,8 til 5,7 procent - takket være kæmpe fremgang for det yderligtgående græske venstreparti SYRIZA.
EFD: 5,1 procent - 38 pladser
Gruppen for Europæisk Frihed og Demokrati går kun en smule frem på trods af en kæmpe valgsejr i Storbritannien til gruppens bærende kraft, UK Independence Party (UKIP).
Flere mindre partier i gruppen ser ud til ikke at genvinde mandatet, og derfor mangler EFD ifølge prognoserne et enkelt parti for opfylde kravet om at have repræsentanter fra syv lande.