Modstanden mod det planlagte salg af Dong-aktier til den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs vokser dagligt.
Ikke desto mindre ventes det, at et flertal i Folketinget torsdag vedtager at sælge 19 procent af det danske energiselskab til Goldman Sachs for omkring otte milliarder kroner.
Her kan du få et overblik over hvilke politikere, der er kritiske over for salget.
SF
Folketingsmedlem Karsten Hønge er den mest markante kritiker af Dong-salget til Goldman Sachs i de tre regeringspartier.
Han er lodret imod at sælge dele af Dong til det, han har kaldt "kælderkolde kapitalister", og han mener, at SF bør overveje at træde ud af regeringen, hvis salget til Goldman Sachs går igennem.
Ifølge Jyllands-Posten er politisk ordfører Lisbeth Bech Poulsen, gruppeformand Karina Lorentzen og Villy Søvndals afløser i Folketinget, Trine Pertou Mach, også kritiske over for Dong-salget.
Fyens Stiftstidende skriver, at det foruden partiets ministre kun er Ole Sohn og Steen Gade i folketingsgruppen, der bakker op om salget til Goldman Sachs.
Folketingsgruppen holder onsdag et hastemøde på grund af det forestående salg.
Der er også flere kritiske røster i partiets bagland. Poul Overlund-Sørensen fra SF's landsledelse har i Ekstra Bladet kaldt det en rigtig dårlig handel, mens landsledelsesmedlem Tonni Hansen siger, at salget til Goldman Sachs "ikke er et ønskescenarie for os".
En række øvrige landsledelsesmedlemmer skal ligeledes være imod, mens syv ud af ti storkredsformænd i SF også er kritiske over for salget af Dong.
Socialdemokraterne
Folketingsmedlemmerne Bjarne Laustsen og Jan Johansen gik i weekenden offentligt ud og opfordrede til, at regeringen tager en "timeout" og sætter salget af Dong-aktierne til Goldman Sachs på pause.
Ifølge Berlingske har flere medlemmer af den socialdemokratiske folketingsgruppe på et lukket møde luftet deres kritik af salget.
Det drejer sig ifølge avisen om blandt andre Folketingets formand Mogens Lykketoft (S), Rasmus Prehn (S), Pernille Rosenkrantz-Theil (S), Orla Hav (S) og Kirsten Brosbøl (S)
Derudover har profiler som tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen og DSU-formand Camilla Schwalbe offentligt kritiseret regeringens planer om at sælge Dong-aktier til Goldman Sachs.
- Set fra Goldman Sachs er det en forrygende forretning. Set fra Danmark er det en bundskraber, sagde Poul Nyrup til Politiken i sidste uge.
Radikale
Ingen folketingsmedlemmer fra De Radikale har offentligt kritiseret Dong-salget, men landsformand Klaus Frandsen stiller sig til gengæld kritisk over for aftalen.
- Jeg synes, at ministrene, der har været involveret i processen, skal forklare, hvorfor tidsforløbet skal være, som det er, siger han til Berlingske.
Derudover er hovedbestyrelsesmedlemmer som Bo Nissen Knudsen, Jørgen Mark Pedersen, Sven Skovmand og Peter Hvidt Jensen samt kredsformand Peer Tidemand-Petersson kritiske over for salget.
Egon Espersen, der er radikal storkredsformand i Vestjylland foretrækker en statsgaranti frem for et privat indskud af kapital i Dong.
Venstre
Det var Venstre, der tilbage i 2004 tog initiativ til en delvis privatisering af Dong, og formand Lars Løkke Rasmussen fastslog efter et samråd i Finansudvalget i går, at partiet bakker fuldt op om finansminister Bjarne Corydon og regeringen i forbindelse med Dong-salget.
Venstre-profilen Jens Rohde, der sidder i Europa-Parlamentet, har dog været fremme med en klar kritik af Goldman Sachs. Han mener, at man bør genoverveje den amerikanske investeringsbank som køber af Dong-aktierne.
- Hvis man som selskab er gennemført kynisk i alt, man laver, og man kombinerer det med et statsselskab, der har en særlig forpligtelse om infrastruktur og forsyningssikkerhed, så kalder det på en bekymring i mig, siger han til Berlingske.
Dansk Folkeparti
Dansk Folkeparti har foretaget en kovending i sagen om Dong-salget.
Partiet var allerede i 2004 med i kredsen af partier, der indgik en politisk aftale om børsnotering af Dong.
Tilbage i oktober sagde Dansk Folkeparti desuden, at den nuværende aftale med Goldman Sachs lå fast.
Den udmelding har partiet nu fortrudt. Formand Kristian Thulesen Dahl siger, at der kommet flere ting frem under behandlingen af salget, som Dansk Folkeparti alligevel ikke kan stemme for.
Enhedslisten
Enhedslisten har været imod et salg af Dong-aktier siden 2004, hvor de første skridt til at privatisere dele af Dong blev taget af VK-regeringen.