Fredag er der krisemøde for indenrigs- og justitsministrene i 16 tyske delstater.
Det eneste punkt på dagsordenen er den lille ny-nazistiske terror-gruppe, som politiet netop har optrævlet.
På mødet vil politikerne formentlig kræve, at der sker væsentlige ændringer hos politi og efterretnings-væsen. For hvordan kunne en lille gruppe østtyske nynazister gennem ti år begå drab, røve banker og sprænge bomber, uden at politiet greb ind?
Afsløringen af den nynazistiske terror-gruppe fra Zwickau har vakt vild opstandelse i Tyskland. Både blandt almindelige folk og blandt politikere.
Gruppen kaldes Brune ArméNyheds-magasinet Der Spiegel kalder gruppen for "Braune Armee Fraktion" - det betyder noget i retning af den "Den Brune Hær". Det er et sidestykke til terror-gruppen "Rote Armee Fraktion, RAF", der var aktiv i 1970'erne. RAF tilhørte den militante venstre-fløj. Gruppen stod bag adskillige kidnapninger, drab og bombe-angreb.
Den nynazistiske terror-gruppe sættes i forbindelse med drabet på ni indvandrere og en kvindelig politibetjent. I første omgang er to mænd og en kvinde anklaget for at have udført drabene.
De to mænd begik forleden selvmord. Kvinden er blevet anholdt.
Skandalen bliver større og størreDe tyske myndigheder har svigtet, mener de fleste. Og især den tyske efterretnings-tjeneste, Verfassungsschutz, er under anklage.
- Alarm-systemet i forhold til højre-fløjen har slet ikke fungeret. Det siger den tyske justitsminister, Sabine Leutheusser-Schnarrenberger, til Süddeutsche Zeitung.
- Vi står nu med en skandale, der bare bliver større og større, tilføjer hun og foreslår, at der sker alvorlige ændringer i efterretnings-tjenesten.
Ministeren synes, at det er "ufatteligt", at terror-gruppen kunne myrde løs i så lang tid uden at blive opdaget.
Mange myndigheder Den tyske efterretnings-tjeneste har hovedkvarter i Köln og hører under Tysklands indenrigsministerium.
Desuden er der 16 uafhængige efterretnings-tjenester - én i hver af de tyske delstater.
Det betyder, at der er mange tjenester, der skal arbejde sammen. Og den struktur giver problemer. Derfor taler man om at skære ned på antallet af tjenester i delstaterne. Eller man kunne lægge alle tjenesterne sammen til én landsdækkende efterretnings-tjeneste.
Det sidste er mange politikere dog imod.
Hvad var efterretnings-tjenestens rolle?Det ser ud til, at dårligt samarbejde har præget efterforskningen af de forbrydelser, som terror-gruppen har udført.
I hvert fald skriver Spiegel Online, at efterretnings-tjenesten i Thüringen bad kollegerne i Niedersachsen om at overvåge én, der måske var medhjælper i gruppen. Men overvågningen blev stoppet efter tre dage.
Desuden var en tidligere ansat i efterretnings-tjenesten i Hessen kendt for at have sympati for nazismen. Og han var til stede, da én af indvandrerne blev likvideret.
Endelig har der været antydninger af, at efterretnings-tjenesten i Thüringen har holdt hånden over gruppens medlemmer. De var allerede i 1990'erne kendt for deres ekstreme holdninger.
Skal NPD forbydes?
Men fredag skal politikerne også drøfte, om partiet NPD skal forbydes. Partiet ligger på den yderste højre-fløj.
Den tyske forbunds-regering har før forsøgt at få NPD forbudt. Senest i 2003. Men da sagde forfatnings-domstolen nej, fordi efterretnings-tjenesten havde placeret stikkere i partiet.