Legeret æblecreme og legeret karamelcreme med marengsbunde på en bund af linsedej med en sortfarvet chokoladeplade som pynt.
Det er - groft sagt - hvad der skal til, hvis man skal lave Danmarks bedste tærte.
Det mente dommerne hos BKD, Bager- og Konditormestre i Danmark, i hvert fald i dag, da de skulle finde frem til Danmarks Bedste Brød og Kage 2014.
- Jeg regnede ikke med at vinde, men det er super skønt, sagde Jeanette Nathalia Sørensen, der stod bag vinder-tærten, umiddelbart efter præmieoverrækkelsen.
- Hvad kan man bruge sådan en titel til?
- Det er helt klart god reklame for butikken, og det tiltrækker nok også nogle kunder, så jeg skal hjem og bage hele natten, siger den unge konditor og chocolatier.
Se kåringen af Jeanette Nathalia Sørensen og hendes tærte som Danmarks bedste tærte i 2014 i videoen i toppen af artiklen.